Bes Kallaku rrëzohet keq në skenën e ‘Kënga Magjike’ (VIDEO)

Kënga Magjike është festivali ku fituesi zgjidhet me votat e këngëtarëve dhe në natën finale nuk kishin si të mungonin as “gocat e Instagramit” me votat e tyre për kolegët.

Arditi ne kemi ardhur të japim pikët tona.”

Ardit Gjebrea: Ju nuk keni kaluar në kategorinë big dhe nuk keni pse të jepni pikët.

“S’ka gjë, ne kemi shoqe Big Mamën…”. Por në një Besi ka humbur ekuilibrin nga takat dhe është rrëzuar në skenë duke shkaktuar një situatë humori

Video:

Reply