Ambasada amerikane bën paralajmërimin për vizat. Kujdes!

Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë udhëzimet e nevojshme për qytetarët shqiptar që kanë ndërmend të aplikojnë për një vizë amerikane.

Ajo i bën apel qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm gjatë aplikimit pasi mund të ndodhë që tu revokohet viza përgjithmonë.

“Tregohuni të sinqertë dhe të saktë gjatë plotësimit të formularit dhe intervistës. Ju lutemi, mbani mend se kushdo që ju thotë të kundërtën, nuk po vepron në interesin tuaj më të mirë.

Mos bëni biznes me askënd që përpiqet t’ju sigurojë një vizë nëpërmjet mashtrimit. Ju mund të humbni shume para, si dhe mund t’iu ndalohet hyrja përgjithmonë në SHBA. Le t’i leme së bashku pa punë mashtruesit.”

Për të aplikuar në mënyrë korrekte për një vizë, ndiqni hapat tek: https://go.usa.gov/xnRRg

Tregohuni të sinqertë dhe të saktë gjatë plotësimit të formularit dhe intervistës. Ju lutemi, mbani mend se kushdo që ju thotë të kundërtën, nuk po vepron në interesin tuaj më të mirë.