Albanian version, “Despacito” me çifteli (video)

Coveri është bërë disa herë nga artistë të ndryshëm, por nuk e kishim parë asnjëherë në versionin me çifteli.

Fatmir Makolli ka bërë një performancë të veçantë për 4 minuta, duke i rënë  çiftelisë nën ritmet e tingujve të Despacito, pa ndihmën e një këngëtari.

Me veshje popullore dhe disa kërcimtarë që e mbështesin gjatë performancës, ai ka arritur të pëlqehet nga shqiptarët dhe duket si një nga cover-at më të mirë të Luis Fonsi dhe Daddy Yankee.

 

Reply