Alarm, Trump i sëmurë

Ekspertët mjekësorë, si dhe teoricienët konspirativë thonë me bindje se presidenti amerikan Donald Trump vuan nga demenca. Shkak për të menduar këtë gjë është bërë kapja e gotës me të dyja duart nga presidenti gjatë konferencës së prezantimit të strategjisë së re për sigurinë kombëtare, përcjell Albeu.com.