Agjenti 47 me Audin RS7

Ndonjëherë, është  kënaqësi e madhe për të parë makinat tona të preferuara në filma. Shpesh herë, makinat janë përshkruar në mënyrë të pasaktë dhe joreale. Por  është kënaqësi të shohësh se disa nga makinat më të bukura në botë përhapen nëpër rrugët e qytetit, duke bërë atë që dëshirojmë, si Audi S8 në film Ronin. Ndonjëherë është e këndshme vetëm të shohim makinat tona të preferuara në ekranin e argjendit, edhe nëse është vetëm për një moment, si Audi R8 i Tony Stark në Iron Man. E pra, për tifozët e Audi, është një tjetër film i mbushur me aksion për të parë me një Audi duke bërë disa dëme të konsiderueshme për keqdashësit – Hitman: Agjenti 47 i Audi RS7.

Bazuar në serinë e lojërave video, Hitman, Agent 47 fokusohet në vrasësin e kontratës së karakterit titullar. Në lojëra, Agjenti 47 është një vrasës me gurë të ftohtë i cili vepron pa mëshirë dhe në mënyrë pragmatike. Në lojëra, 47 nuk është një lloj ushtrie me një njeri që ai duket të jetë në filma, por gjithçka është në argëtim të mirë. Në këtë rimorkio për filmin, Agjenti 47 komandon një Audi RS7 të ri dhe bën kërdi absolut. Ai e drejton atë me braktisje të pamatur përmes një garazhi parkimi dhe rrugëve të qytetit, duke ngritur të gjitha llojet e ferrit dhe duke dëmtuar shumë keqdashje në këtë proces.

Video:

 

Reply