8 fjali të çuditshme të të burgosurve pak para ekzekutimit

Të gjithë ata që denohen me burg të përjetshëm, apo edhe me ekzekutim sigurisht që kanë një mendime shumë ndryshe ndaj të tjerëve, pasi jeta për ta mbaron.

Andaj, ata që ekzekutohen gjithmonë kanë disa fjalë të fundit për t’i thënë që ju ftojmë t’i lexoni më poshtë:

1.Kënaqësi t’iu jap fund të gjitha kënaqësive.

2.Njerëzit e mirë janë gjithmonë të sigurt që kanë të drejtë.

3.Në fund të gjithë vdesin.

4.Mos u frikësoni, do kthehem.

5.Le ta bëjmë pra.

6.Nuk m’i dhanë shpagetat, dua qe shtypi ta dijë.

7.Zotërinj a jeni gati të shihni një mollë të pjekur

8.Më vjen keq veç për dy gjëra: më falni që i kam lënduar disa kafshë gjatë jetës sime dhe më falni që nuk mund ta vras të gjithë racën njerëzore.

Këto janë fjalët e fundit të kriminelëve të ekzekutuar gjatë shekullit të kaluar. Fjalët e më të frikshme dhe më të paharrueshme të kriminelëve para ekzekutimit të tyre.

Këto fjalë kanë nxitur si reagimin e publikut ashtu edhe shkrimin e ndonjë libri me të njëjtin titull.

Reply