Qeni ngatërrohet urinon tek njeriu!

Pasi nuhati hapësirën, gjallesa kreu nevojën duke menduar se ka përpara një hidrant uji dhe jo një njeri.

“Duhet të jetë më budallai në botën e qenve, sigurisht të gjithë tallen me të”, është një koment lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni momentin dramatik, kur ai ngrihet dhe provon ta shkelmoi.