20 vite pas “Titanic” regjisori tregon pse e “vrau” Jack-un (FOTO)

Regjisori James Cameron kërkon që njerëzit ta pranojnë vdekjen e Jack në filmin “Titanik”

Gjatë një interviste me “Vanity Fair”, ai tha se kjo ishte një zgjidhje artistike aty kishte vend, por kështu ishte më efektive.

Cameron thotë se audienca e dashuroi Dicaprion dhe dhimbja e vdekjes i afroi më shumë me filmin. Sipas tij kjo quhet art dhe gjërat ndodhin për arsye artistike, e jo për fizike.

Leonardo DiCaprio dhe Kate Winslet identifikohen nëpërmjet roleve në këtë film legjendar.

Këtë muaj filmi “Titanic” do të kthehet sërisht në kinematë botërore pasi shënon 20 vite që nga hera e parë që është transmetuar.