20 vite në një minut, ndryishimi që ka pësuar “Planeti Tokë” (VIDEO)

Syri njerëzor e ka shumë të vështirë që të vërejë ndryshimet që pëson tokë për shkak të ndryshimeve klimaterike.

NASA ka publikuar edhe një video 100 sekonda të gjatë ku shfaq ndryshimin që ka pësuar Planeti Tokë në 20 vitet e fundit.

Ndryshimi i nxehtësisë në oqeane dhe gjelbërimi në tokë mund të shihet edhe në të gjithë klipin.