2 shqiptarë në mesin e kriminelëve më të kërkuar në Britani, ja kush janë

Policia britanike ka ngritur prek kohësh alarmin mbi bandat shqiptare të krimit, duke i konsideruar si të pamëshirshme.

Por ditën e sotme forcat britanike ka publikuar listën e 16 personave më të kërkuar në mbretëri dhe mes tyre dhe janë edhe 2 shqiptarë.

Shqiptari i parë është Bujar Ferati, i cili duket kërkohet nga policia e Devon-it dhe Cornëall-it.

Madje autoritetet britanike besojnë se ai është rikthyer në Shqipëri.

Ndësa shqiptari tjetër është dhe Ferbent Sakaj, 32 vjeç. Ai kërkohet për trafikim të lëndëve narkotike.

Policia britanike bën të ditur se Sakaj përdor edhe një identitet të rremë.