Shkenca zbulon makineri që hekurosën vet teshat (VIDEO)

Kohët e fundit teknologjia ka përparuar shumë. Së fundmi shkencëtaret kanë zbuluar zgjidhjen më të mirë për shtëpiaket. Ato gjithmonë ankohen se janë të lodhura nga punet e shumta shtëpiake.

Zbulimi i makinerise për hekurosje është gjëja më e bukur që mund të ndodhte për to. Kjo makineri i hekuros teshat vet, pa asnje ndihmë dhe pa asnjë mundim nga shtepiaket.

Video: