10 gjërat nostalgjike që vetëm fëmijët e viteve 90-ta do ti kuptojnë (FOTO)

Kur kujtojmë vitet e 90-ta sigurisht kemi parasysh gjëra të cuditshme si: frizura te pabesueshme, veshje të tmershme dhe veglat e para elektronike. Vetëm fëmijet e lindur në fundin e shekullit të 20-të mund të kujtojnë gjithë lumturitë dhe dëshperimet e asaj kohe.

Më posht ju ftojmë të gjithë fëmijët e asaj gjenerate të kujtojnë kohët nostalgjike të viteve 90, kurse fëmijet e lindur më vonë shpresojmë që sado pak do kuptojnë se si kanë jetuar fëmijet e asaj kohe.

1.Rrjetet sociale dukeshin kështu

 

 

2.Duheshin vetëm 15 minuta për të bërë dizajn grafik

 

3.Prindërit dinin të të veshnin vetëm në ketë menyrë

4.Këpucet ishin mjet torture

 

5.Kur harroje te ushqeje Tamagotchin tënd dhe ai vdiste

 

6.Kur mamaja të kapte duke luajtur super mario

 

7.Frizura jote moderne dukej si gabimi i berberit.
8.Momenti më i dhimshë kur humbje në Tetris

9.Të gjithë e kishin ëndërr  të ken një aprat të tille

10.Kur ishe i pari që bleje kompjuter

Reply